Glada laxen med nytänk – och annat smått och gott

Härligt att få sätta sig till dukat bord! Fredagkväll dessutom när man är som tröttast. Mina kära föräldrar bjöd på middag i Orsa. Förrätten bestod av Laxcarpaccio, så enkelt och så snyggt.En skiva rökt lax eller två. Droppa fin och god olivolja över. Några tag med svartpepparkvarnen. Lite krossad rosèpeppar. Och så en citron att pressa över alltihop. Dillen är en smaksak. Gott och superenkelt.

Pappa hade lagat en mycket delikat kalv med en citron- och kaprissmakande sås till.

Mamma serverade en imponerande och god tårta som dessert.

Och där emellen dessa fantastiska Hansjöostar! Vilken smak och kvalité. Missa inte dem  om du ser dem i ostdisken i din affär.  Tack kära föräldrar för en fantastisk måltid. Har jag tur, och du också, så får jag recepten på kalv och tårta som kanske kan publiceras på en blogg nära dig : ).