Chip och dipp, lyxigt löj(ligt) enkelt.

Fredag. Underbart. Solen skiner och värmen är massiv och sommarlik. Ett tillfälle att fira kanske? Eller bara lite enkelt tilltugg innan maten så här på fredagkvällen.
Köp då en påse rotfruktschips, eller mandelpotatischips. Köp även crème frâiche, rödlök och löjrom, eller sikrom om du vill spara lite på lyxen. Hacka rödlöken fint och blanda med crème frâichen. Låt rommen rinna av i ett kaffefilter om den är fryst, annars blir allt så vattnigt. Ställ fram skålar med chips, rom och rödlöksröra och låt var och en ta ett chips, lägga en klick röra på och toppa med rommen.
Så himla enkelt och så otroligt gott. Ett glas champagne eller ett gott mousserande vin är perfekt till. Eller varför inte en läskande Yes, bestående av 2 delar gin, 4 delar Roses lime, 1 del äppelcider och 4 delar mousserande vin.
Trevlig fredagkväll!

2 reaktion på “Chip och dipp, lyxigt löj(ligt) enkelt.”

  1. Kan det bli bättre, så gott med ett glas bubbel som du säger. Grattis Evylina till måndadens blogg i Lantliv! Så glad jag blev när jag såg att det var du denna månad!!! Välkommen in i gänget, kära bloggkollega=) Nu ska jag njuta vidare av alla dina läckra recept!!! Mari.

Kommentarer inaktiverade.